​​​​Wedstrijdbegeleiding Paardrijden

Wedstrijdbegeleiding PAARDRIJDEN

Voor psychologische & technische ondersteuning op wedstrijd

hulp bij het losrijden

Minder stress

Zowel dressuur als jumping

Waarom wedstrijdbegeleiding?

Het starten met wedstrijden brengt vaak veel stress en onzekerheden met zich mee. Op dat moment is het aangenaam en nuttig om iemand met ervaring bij je te hebben die weet hoe alles in elkaar zit. Hoelang moet je opwarmen? Wanneer is het aan mij? Wanneer moet ik gaan klaar staan? Welke onuitgesproken regels zijn er in de inrijpiste? 

Wij geven antwoord op al deze vragen, helpen je met je opwarming en geven feedback na je proef. 

Wat je mag verwachten :

wedstrijd paardrijden

Rijtechnische & Psychologische begeleiding

Hoe en hoelang je opwarmt op wedstrijd hangt af van je paard. Binnen de wedstrijdbegeleiding word je tijdens die opwarming technisch begeleid zodat jij en je paard op je best zijn wanneer je aan je proef gaat starten. Dit kan zowel voor dressuurwedstrijden als voor jumpings

Vaak komt bij het wedstrijdgebeuren ook een portie stress en angst kijken. Omwille van onze psychologische ervaring kunnen we je ook hierin begeleiden. 

Directe feedback op video

Je proef wordt door ons of door iemand van je familie/vrienden gefilmd. Tijdens het filmen geven wij feedback op wat je tijdens je proef goed doet en waar je nog kan verbeteren. Zo kan je het achteraf thuis zelf ook bekijken en zien waar je verbeterpunten liggen. 

op wedstrijd paardrijden
Wedstrijdbegeleiding Paardrijden

Nabespreking na de proef

Na de proef gaan we samen kijken waar er nog ruimte is voor verbetering. Wat kon er nog beter tijdens het inrijden? Wat is er in je proef misgelopen? Hoe kunnen we dit volgende keer verbeteren of voorkomen? 

Samen bekijken we welke vragen er boven komen en hoe we deze kunnen beantwoorden. 

Contacteer Ons Vandaag Nog